BasisaanbodKleutersType 2Type 3Type 6Type 9

Sponsorloop 2019

Naar jaarlijkse gewoonte werd op vrijdag 24 mei de 28ste editie van onze sponsorloop georganiseerd, in samenwerking met de Belgische en Amerikaanse luchtmachtbasis van Kleine-Brogel. Ook konden we rekenen op een bijdrage van een aantal sponsors en de hulp van verschillende vrijwilligers. Zowel de kinderen van onze school als verschillende militairen en buitenstaanders hadden zich ingeschreven voor een bepaalde afstand. De 25 km-lopers vertrokken om 8u45 op de luchtmachtbasis. Tijdens de loop vervoegden de andere lopers en onze kinderen de groep om uiteindelijk omstreeks 11u15 samen aan te komen op de speelplaats van onze school. Onze kleuters en lagere schoolkinderen konden ook genieten van een dag vol activiteiten en randanimatie. Zo werd het weer een geslaagde editie.

Klik hier voor meer foto’s