BasisaanbodType 6

Beheerswerken Resterheide

Beheerwerken 2019

Op vrijdag 11 januari stonden de jaarlijkse beheerwerken op Resterheide weer op de agenda. Zoals ieder jaar  gebeurde dit i.s.m. Natuurpunt. Het was heel erg knap om te zien hoe de kinderen van BA5 en Type 6 de handen weer uit de mouwen staken. Onze slechtziende kinderen deden dit nu voor de 2de keer en ze waren enthousiaster dan ooit. Ze kregen de kans om te voelen, te tasten, te ruiken, te beleven, … Ook door hen werden talloze boompjes uitgetrokken, geholpen door de juffen en de medeleerlingen. Het werd voor iedereen een echte leerervaring. We waren verwonderd toen we de vossenholen konden zien en ook de bekermossen kregen de nodige aandacht. De leerkrachten stonden opnieuw versteld van de mogelijkheden, de werkijver en het doorzettingsvermogen van onze kinderen. Onze slogan luidde: “Samen kunnen we meer dan alleen!

Klik hier voor een aantal foto’s